21 octubre 2018. Presentació a la llibreria Vadllibres de Ciutadella

La meva llibreria preferida de Ciutadella... on sempre cau un llibre (o dos). Gràcies!

Karol Otelo va escriure21 octubre · Entrelleçant dones,
iniciant idees
fitxant sonriures per l'amistat
Un petonàs i fins la retrobada
Dones uniques#presentació vadellibres Gràcies Montse Barderi Carolina Torres Fernández, Pilar Almodovar... Per ser com SOU... UNIQUES❤️

18 d'octubre 2018 nit de les llibreries a l'Abacus del Carrer de Balmes

Una nit molt especial amb música en directe, bon vi, pica-pica, la meravellosa Berta Rubio fent personatges de Dones Úniques... en definitiva, un èxit total perquè ens ho vam passar bé de veritat!  Gràcies Eva per fer-nos-ho muntar tan bé!

Paraula de Mixa en va fer aquesta mangífica ressenya

5 d'octubre 2018 a l'Abacus de Sant Cugat

Va ser una tarda fantàstica d'octubre, just al costat del Monastir, amb una sala preciosa i amb l'Emma Vilarasau vam parlar de Dones Úniques - ella és una de les dones úniques del llibre - així com també del procés creatiu de Camí d'anada i tornada. l'Eva Monte va ser una amfitriona fantàstica i vam tenir la sort de comptar, un cop més, amb la gran Berta Rubio Faus que en aquesta ocasió - es veu que no vol repetir mai personatge - ens va sorprendre a tots fent de la Dra. Aleu. Gràcies a totes i a tots, també als més joves que van venir!

 21 de setembre 2018 a la Llibreria Macondo de Sabadell

 La Setmana del Llibre en Català

8 de setembre a les 12 del matí 

Ha estat un matí de setembre ple de sol, alegria, amb un ambient perfecte: més gent hauria resultat agobiant per passejar, menys... una mica trist.  Moltes gràcies a Columna, a totes les persones d'Abacus que han tingut tanta cura amb el llibre i que m'han fet sentir com a casa. A totes les persones que han tingut la generositat d'acostar-se a La Setmana i descobrir o retrobar-se amb DONES ÚNIQUES. Un llibre que com les patates xips, no en pots tenir només un... primer per tu, després per l'àvia,  més tard pel nebot. Ah! i avui he decidit que moltes han volgut ser una "chica Almodóvar" i jo en tinc prou i de sobres en ser una orgullosa Xicota Gasch. 

Presentació 28 de juny a la Llar del llibre de Sabadell