Trobada intercomarcal d'associacions de dones de les Terres de Lleida, 19 d'octubre 2019.

Mira la notícia a Mollerusa Tv


Jornada Arts i Natura, Vilanova i la Geltrú, 12 d'octubre 2019.

Escola Ribatallada. Sabadell, 31 de maig

Tan a prop i tan fantàstics

Dues hores se'ns van fer curtes per parlar de dones úniques

Costarà oblidar un grup tan bonic, tan implicat, tan compromès, tan humà com el que vaig tenir la sort de visitar a l'escola Ribatallada. Vam parlar de Dones úniques, alguns alumnes van passar un power point amb la vida de cada dona. I, també vam parlar de feminismes, valors, la importància de llegir... i al final vaig acabar fent un certificat personalitzat del què aconseguiria ser cadascú/na si no deixaven d'aprendre i de sentir passió per la seva vocació. En aquesta classe hi ha de tot: una presidenta d'Espanya i un lluitador contra el plàstic, entre molts altres oficis meravellosos. 

La Vila del Llibre a la Pobla de Segur el 4 de maig

Un matí inoblidable

Va ser fantàstic presentar el llibre al costat de l'escriptora i comissària de la Vila del Llibre, Carme Martí, parlar de com l'admiro pel seu treball amb Neus Català, una de les protagonistes del llibre. 

Centre Formació d'Adults Vallès CFA de Granollers. 10 d'abril de 2019

Una gran tarda presentant Dones Úniques amb un centenar de persones inscrites als  cursos per adults, on vam parlar de feminisme, ètica, i l'ofici d'escriure, gràcies al programa Autors a les aules de l'Institució de les Lletres Catalanes. Més informació del Centre de Formació d'Adults Vallès aquí. 

Can Trona. Vall d'en Bas. 21 de març

He dedicat una entrada al meu blog a aquesta trobada perquè va ser realment molt especial. Gràcies a totes les que ho vau fer possibe

Biblioteca Viladecavalls. 15 de març

Berenar amb bona companya

Un divendres a la tarda, amb el regidor d'Igualtat i la Irene Lladó, directora de la Biblioteca Pere Calders de Viladecavallls i un bon grapat d'amigues, conegudes... perquè no podem parlar de públic en un sentit fred del terme, vam fer un cafè per parlar de feminisme, amor, dones úniques, ètica... una delícia de tarda!

Biblioteca districte 2 de Terrassa. 12 de març

Una tarda fantàstica amb una gran complicitat. A partir d'ara sempre a la disposició d'aquesta biblioteca i la seva fantàstica directora, Montse Llovera. 

IES M.Àngels Cardona de Ciutadella de Menorca


Un matí molt interessant, amb dues sessions, en què vam aprendre a debatre, a parlar de l'amor, de feminisme, d'ètica i de foment a la lectura. Gràcies per tantes preguntes, interès i controvèrsia: de les preguntes què ens fem hi ha el desig d'aprendre entre tots i totes. 

Biblioteca Maó. 8 de març

Amb el director de la biblioteca de Maó, Francesc Florit i una de les dones úniques, Carolina Torres. Va ser una trobada molt especial en la qual vaig tenir ocasió de parlar de Teresa Pàmies i mirar de respondre una pregunta força difícil, per què les dones llegeixen més? 

La Vila del Llibre a l'Escala. 23 de febrer


Vam participar amb la Vila del Llibre de l'Escala, i vam llegir contes de la Teresa Pàmies i la Víctor Català. Un dia de primavera perfecte. 

Entre els escriptors que presentaran novetats editorials a l'Escala durant el festival, hi haurà Jordi Cabré, premi Nadal 2018; Eva Baltasar, premi Llibreter 2018; Maria Carme Roca, premi Prudenci Bertrana 2018; Jordi Folck, premi Ramon Muntaner 2018; Montse Barderi, Coia Valls, Sílvia Soler, Martí Gironell, Joan-Lluís Lluís, Gabi Martínez, Natàlia Cerezo i Núria Esponellà, entre molts altres autors. Llegeix la notícia aquí

21 octubre 2018. Presentació a la llibreria Vadllibres de Ciutadella

La meva llibreria preferida de Ciutadella... on sempre cau un llibre (o dos). Gràcies!

Karol Otelo va escriure21 octubre · Entrelleçant dones,
iniciant idees
fitxant sonriures per l'amistat
Un petonàs i fins la retrobada
Dones uniques#presentació vadellibres Gràcies Montse Barderi Carolina Torres Fernández, Pilar Almodovar... Per ser com SOU... UNIQUES❤️

18 d'octubre 2018 nit de les llibreries a l'Abacus del Carrer de Balmes

Una nit molt especial amb música en directe, bon vi, pica-pica, la meravellosa Berta Rubio fent personatges de Dones Úniques... en definitiva, un èxit total perquè ens ho vam passar bé de veritat!  Gràcies Eva per fer-nos-ho muntar tan bé!

Paraula de Mixa en va fer aquesta mangífica ressenya

5 d'octubre 2018 a l'Abacus de Sant Cugat

Va ser una tarda fantàstica d'octubre, just al costat del Monastir, amb una sala preciosa i amb l'Emma Vilarasau vam parlar de Dones Úniques - ella és una de les dones úniques del llibre - així com també del procés creatiu de Camí d'anada i tornada. l'Eva Monte va ser una amfitriona fantàstica i vam tenir la sort de comptar, un cop més, amb la gran Berta Rubio Faus que en aquesta ocasió - es veu que no vol repetir mai personatge - ens va sorprendre a tots fent de la Dra. Aleu. Gràcies a totes i a tots, també als més joves que van venir!

 21 de setembre 2018 a la Llibreria Macondo de Sabadell

 La Setmana del Llibre en Català

8 de setembre a les 12 del matí 

Ha estat un matí de setembre ple de sol, alegria, amb un ambient perfecte: més gent hauria resultat agobiant per passejar, menys... una mica trist.  Moltes gràcies a Columna, a totes les persones d'Abacus que han tingut tanta cura amb el llibre i que m'han fet sentir com a casa. A totes les persones que han tingut la generositat d'acostar-se a La Setmana i descobrir o retrobar-se amb DONES ÚNIQUES. Un llibre que com les patates xips, no en pots tenir només un... primer per tu, després per l'àvia,  més tard pel nebot. Ah! i avui he decidit que moltes han volgut ser una "chica Almodóvar" i jo en tinc prou i de sobres en ser una orgullosa Xicota Gasch. 

Presentació 28 de juny a la Llar del llibre de Sabadell