Cursos de gestió 

No són cursos sobre habilitats directives estàndars ja que es basen en l'ètica cap a un mateix i cap als altres, l'efectivitat no és el primer paràmetre però paradoxalment s'acaba sent més eficient i, sobretot, més feliç. Tenir bon ambient de treball, estar a gust amb els companys, poder conciliar la vida personal i laboral són algunes de les qüestions que es tracten en els diferents tallers.

Treball en equip. Es tracten qüestions com el treball corporatiu, els prejudicis, les espectatives, avantatges i desavantatges, qualitats ètiques importants per el treball en equip...Gestió del temps. Una nova forma de gestionar el temps no pas basada en treure la màxima efectivitat de nosaltres mateixos i arribar a l'autoexplotació, sinó a través d'establir prioritats per a construir-nos una vida amb sentit.


Neutralitzar les relacions tòxiques en el treball. A diferència de les persones que triem estimar, els companys de feina ens són assignats, també els nostres caps. Eines per estar millor a la feina, o saber sortir de situacions clarament d'abús de superioritat. 
T'interessa més informació? 

Te interesa más información?