Formació Amor - Ética basat en el llibre L'amor no fa mal

Amor i ética són per a mi la mateixa cosa. No entenc un amor que no sigui étic i no comprenc una ética que no inclogui alguna mena d'amor. Per a mi l'ètica és el resultat d'allò que hem fet amb nosaltres mateixos, no es pot estimar ni ser ètic si no hi ha una base personal que cal desenvolupar. En aquests cursos, d'Escola de Vida, tractem  matèries que no hem pogut estudiar en els ensenyaments habituals i que són el més important per a l'art de viure. Amb una part teòrica, pràctica, bibliografia i atenció personalitzada.Cada alumne finalitza el curs amb un pla personal de treball.  Es tracta d'un enfoc basant en l'ètica per a fer una transformació lliure, que parteix d'un mateix i de la pròpia responsabilitat. Es tracta de desenvoluupar una nova autoestima i eines per a practicar la prudència  - veure allò que és - i ser justos - donar a cadascú el que li correspon -


Estimar sense viure en tu. No sempre el sentiment més absorvent és el millor. Un curs per estimar des del centre d'una mateixa.Maduresa personal. La base de tot programa personal seriós de transformació personal. Un programa actiu, autoexigent i sincer per escolpir-nos. 


Caixa d'eines per a ser feliç. Què és això de la felicitat? És un impossible necessari? No podem deixar d'intentar ser-ne encara que no ho puguem aconseguir? Descobrim le bases imprescindibles per a una vida provisionalment feliç.


Viure una ruptura afectiva. Aprendre a tornar a viure, a viure millor que mai amb un cor trencat.

Superar els maltractaments. Una nova visió basada en l'ètica per detectar els maltractaments i oferir noves eines per estimar sent un mateix, fidel a les pròpies conviccions però amb un nou pacte personal per a no permetre els abusos. Curs aplicable en l'amor, l'amistat,  ámbit laboral... 


Autoconeixement. No es tracta de formes de vida alienes a la persona, sinó de créixer i desenvolupar-nos a partir de qui som. Un curs per analitzar "la terra" de la nostra ànima i per a saber qué podem llaurar en nosaltres mateixos. 


Ética en l'amor. Un programa molt ambiciós per a ser dignes d'estimar i ser estimats. La fletxa de Cúpido només és el primer pas. No es només de tenir bones relacions de parella, està obert a tothom, perquè una persona digna de ser estimada i estimar, val la pena amb o sense parella/s.


Parlem?