Camí d'anada i tornada

Escrit amb Emma Vilarasau

Connecticut, 27 de desembre de 1940. L'Annemarie escriu una carta en què demana ajuda a l'Ella arran de la mort del seu pare. L'Ella viu a l'Índia des de fa algun temps i respon immediatament als precs de la seva amiga, amb qui va fer un viatge de milers de quilòmetres, de Suïssa a Kabul, uns mesos abans amb un Ford de divuit cavalls. Unides per un vincle inexplicable, intens i profund, descobrirem en les seves cartes dues maneres de veure el món i d'entendre la guerra.
A Camí d'anada i tornada Emma Vilarasau i Montse Barderi han creat una correspondència entre l'Annemarie Schwarzenbach i l'Ella Maillart inspirada en les seves vides, en un exercici insòlit de creació. Tot un homenatge a les dones a partir dels grans temes: l'antibel·licisme, el sentit del viatge, les relacions íntimes profundes i atípiques, les segones oportunitats... i, especialment, la necessitat de mostrar la pròpia ànima i vèncer la solitud. Una novel·la inspirada en fets reals.

Premsa 

El Periódico

Ernest Alós, 12/01/2017

L'actriu debuta amb una novel.la juntament amb Montse Barderi

La Vanguardia

Efe. 12/01/2017

Emma Vilarasau debuta en la literatura

Amics i coneguts

Entrevista amb Sílvia Tarragona

Què en diuen les persones que l'han llegit

Opinions extretes de persones que han compartit la seva valoració en webs públiques de venda de llibres, no nombrem les llibreries per no promocionar-ne cap ni tampoc promocionar la venda digital en comptes de presencial. Tampoc compartim els cognoms de la persona per respecte a la protecció de dades.

Maria - 5 estrellas

Lectora de  la Casa del libro

"Dos mujeres fantásticas (Barderi y Vilarasau) consiguen que nos enamoremos de dos mujeres excepcionales. La novela es extraordinaria desde cualquier punto de vista, pero como psicoterapeuta me fascina la relación entre estas dos mujeres tan opuestas. La amistad a pesar de las adicciones y la dificultad para vivir de una de ellas. Es un libro que tiene muchas lecturas y aquí no hay espacio para explicarlas todas. Simplemente LEAN y OPINEN. Pertenezco a una generación que disfrutamos escribiendo cartas... y esperando las respuestas.... La elección del genero epistolar me parece un gran acierto. Es una manera de relacionarse que no se produce por ningún otro medio. Y que conste que soy una entusiasta de las nuevas tecnologías.."

Isabel  - 5 estrelles

"Excelentemente escrito, con la dificultad que entraña una novela epistolar. Historia preciosa a partir de la poca documentación que se poseía de las dos periodistas de la historia. Muy buena y se hizo corta!!!."

Montse - 5 estrelles

"Es interesante sentirte transportado a una época llena de tabús, y no poder demostrar los sentimientos.

No hemos evolucionado en muchos aspectos de las relaciones humanas.."

Laura - 5 estrelles

"És un d'aquests llibres que comences i no pots parar fins al punt final. I una vegada acabat, tornes a començar però aquesta vegada llegint-ho a poc a poc, assaborint cada carta; reflexionant sobre l'aportació d'aquestes dues dones extraordinàries.
Recomanat per a qualsevol lector de bona literatura.."

Galeria d'imatges