Iubirea Nu Doare

Traducción del libro el Amor no duele en rumanés

Extracto del libro Iubirea Nu Doare  

Cartea se adreseaza tuturor femeilor care vor sa uite si sa lase in urma o iubire toxica. Aceasta pleaca de la ideea ca o iubire nepotrivita poate reprezenta o sansa de a incepe o viata noua si de a te dezvolta ca persoana.

"Iubirea nu doare" este primul manual care ne invata cum sa dam sens vietii noastre in lipsa iubirii. Cartea se adreseaza tuturor femeilor prinse intr-o relatie care nu le face fericite, acelora care sunt indragostite de cineva nepotrivit si isi dedica o buna parte din timp si din energie pentru a-l face pe partener sa le iubeasca. Spre deosebire de alte lucrari de acest gen, cea de fata nu priveste aceasta dependenta de persoana iubita ca pe o tulburare afectiva, nici ca pe o boala, fiindca a iubi si a fi iubita, la fel ca a iubi si a nu fi iubita depind in mare masura de hazard, dar o relatie ce nu functioneaza poate sa se transforme in ceva pozitiv, daca invatam sa ne canalizam spre ea toata pasiunea si bucuria de a trai. Aceasta este ideea principala a cartii: sa ne construim o viata interesanta, remarcabila si de care sa fim multumiti cu scopul de a face fata unor relatii care nu sunt potrivite pentru noi si de a ne da sansa sa cunoastem alte forme de iubire, incepand cu iubirea de sine.

MONTSE BARDERI ne ofera o abordare atat teoretica, cat si practica a unor materii care, din pacate, nu se predau nicaieri: o educatie afectiva buna si cateva din secretele artei de a trai.


Produs publicat in 2017 de Niculescu
Data aparitiei: Martie 2017
Tip coperta: Brosata
ISBN: 978-606-38-0078-8

Imágenes